Tillbaka

Ryttaranalyser

Ryttarens inverkan

Ryttarens position pÄverkar bÄde hÀstens hÄllbarhet och prestation och det Àr viktig att förstÄ hur inverkan kan utvecklas. Ta del av de senaste rönen pÄ omrÄdet.

LĂ€s mer

Ryttaranalys i praktiken

I den hÀr kursen visar Maria Terese hur det gÄr till i praktiken att analysera en ryttare i de olika planen. LÀr dig upptÀcka de vanligaste problem med position och balans.

LĂ€s mer

Johanna Due-Boje

I den hÀr kursen fÄr vi följa landslagsryttaren i dressyr Johanna Due-Boje pÄ nÀra hÄll i avsutten och uppsutten analys. MÄnga intressanta lÀrdomar för alla ryttare!

LĂ€s mer

Ryttaranalys Nellie Liljegren

LÀr dig analysera och förstÄ hur RiB metoden anvÀnds i praktiken. Först ut i den hÀr serien av analyskurser Àr den talangfulla landslagsryttaren Nellie Liljegren.

LĂ€s mer

Ryttaranalys Emma KĂ„berg

LÀr dig analysera och förstÄ hur RiB-metoden anvÀnds i praktiken. Möt den svenska dressyrryttaren Emma KÄberg och se hur hon och Maria Therese analyserar överpronation och trÀnar balans.

LĂ€s mer

Ryttaranalys Tindra Dahlström

LÀr dig analysera och förstÄ hur RiB-metoden anvÀnds i praktiken. I fjÀrde kursen i serien möter vi den svenska dressyrryttaren Tindra Dahlström och se hur hon och Maria Therese analyserar och korrigerar balans.

LĂ€s mer

Ryttaranalys Klara Svanberg

LÀr dig analysera och förstÄ hur RiB-metoden anvÀnds i praktiken. I den tredje delen i serien möter vi den svenska dressyrryttaren Klara Svanberg och fÄr ta del av en intressant ryttaranalys.

LĂ€s mer